کد خبر:4349
پ
باغبانی
مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت دشتی؛

مطابق با موازین و آئین نامه های بهداشتی از کیوسک های شهرستان بازدید می شود

باغبانی، مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: کیوسک داران جهت نصب و راه اندازی کیوسک به شهرداری محل خود مراجعه و مجوز کسب را از شهرداری دریافت نمایند. باید مطابق با موازین و آئین نامه های بهداشتی از کیوسک های عرضه مواد غذایی بازدید و استعلام گردد. همه شاغلین مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی باید حتما گواهی آموزش داشته باشند.

باغبانی، مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: کیوسک داران جهت نصب و راه اندازی کیوسک به شهرداری محل خود مراجعه و مجوز کسب را از شهرداری دریافت نمایند. باید مطابق با موازین و آئین نامه های بهداشتی از کیوسک های عرضه مواد غذایی بازدید و استعلام گردد. همه شاغلین مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی باید حتما گواهی آموزش داشته باشند.

مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی که به ریاست فرماندار دشتی برگزار گردید٬ در اشاره به شرایط نصب کیوسک های عرضه مواد غذایی اظهار داشت: کیوسک داران جهت نصب و راه اندازی کیوسک، باید به شهرداری محل خود مراجعه و مجوز کسب را از شهرداری دریافت نمایند، زیرا علاوه بر مساله ایجاد سد معبر که در حوزه شهرداری ها می باشد٬ مساله ترافیک آن نیز که پلیس راهنمایی و رانندگی در این قضیه دخیل است٬ مطرح می باشد.

علی باغبانی بر ارائه تعهدنامه محضری مبنی بر عدم استعمال، عرضه و نگهداری دخانیات توسط کیوسک داران تاکید، و بیان داشت: در شهرستان دشتی حداقل سه کیوسک است که به صورت انبوه عرضه قلیان دارند.

وی از اخذ مجوز استانی برای عرضه سمبوسه و فلافل در کیوسک ها خبر داد و گفت: کیوسک ها قبلا مواد غذایی خشکبار را عرضه می کردند که بنا به درخواست اتحادیه مربوطه آن ها مبنی بر اینکه عرضه سمبوسه و فلافل نیز داشته باشند٬ با رایزنی هایی که با استان داشتیم مجوز رسمی را گرفته و اتحادیه اصناف تحت عنوان سمبوسه فروشی فعالیت می نمایند.

وی با بیان اینکه باید مطابق با موازین و آئین نامه های بهداشتی از کیوسک ها بازدید نموده و استعلام نمائیم، اضافه کرد: بازرسی شبکه بهداشت از کیوسک ها هر سه ماه یک بار و از عرضه کنندگان فست فود نیز به صورت ماهانه انجام می گیرد.

مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی با بیان اینکه همه شاغلین مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی باید حتما گواهی آموزش داشته باشند٬ در اشاره به شرایط احداث کیوسک رعایت نکاتی نظیر تهیه و نصب مخازن آب آشامیدنی و آب شست وشو، سرامیک بودن کف کیوسک ها٬ عایق کاری دیواره ها و سقف کیوسک ها با توجه به اقلیم منطقه در گرمای تابستان و تجهیز به وسایل ایمنی نظیر کپسول آتشنشانی و … برشمرد.

کلیدواژه : باغبانیبهداشت
پایگاه خبری خورموج نیوز
دیدگاه کاربران ۱ دیدگاه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید